SASTOJCI
kora
300g brasna
100g margarina
100g secera u prahu
1 prasak za pecivo
1 vanil secer
2 jaja
malo mleka
fil
1l mleka
4 pudinga od vanile
12 kasika secera
200g mlevenog maka
1 margarin
PRIPREMA
Umesiti testo i podeliti na tri dela. Razvuci i peci svaku posebno na izvrnutom plehu.Skuvati puding sa secerom.Kad se ohladi umutiti margarin i dodati mak.
Fil podeliti na dva dela, malo ostaviti fil da se tanko premaze gornja kora. Filovati kore, na gornju izrendati belu
cokoladu.Ko hoce moze odgore glazuru od cokolade.
coolinarika.com
200g mlevenog maka
1 margarin
PRIPREMA
Umesiti testo i podeliti na tri dela. Razvuci i peci svaku posebno na izvrnutom plehu.Skuvati puding sa secerom.Kad se ohladi umutiti margarin i dodati mak.
Fil podeliti na dva dela, malo ostaviti fil da se tanko premaze gornja kora. Filovati kore, na gornju izrendati belu
cokoladu.Ko hoce moze odgore glazuru od cokolade.
coolinarika.com