Jos jedan nacin spremanja piletine. Jelo je socno, a piletina se “topi ” u ustima… ,a trebaju vam samo 3 sastojka… Sastojci 500 gr pileceg filea 1 kesica krem supe od pecuraka/ gljiva/ 200 ml pavlake/ vrhnja/ za kuvanje
Priprema 1. Pileci file iseci u tanke snicle
koje ne treba lupati. 2. U posudu istresti sadrzaj krem supe i svaku sniclu uvaljti u supu, pa slagati u vatrostalnu posudu. 3. Preliti pavlakom i u toploj rerni na 200 stepeni peci 30 minuta, iskljuciti rernu i ostaviti jos 15 minuta da se zavrsi pecenje. 4. Ko voli res pecenu i bez krema piletinu, moze skinuti poklopac i zapeci piletinu. 5. Sluziti uz baren karfiol ili brokoli. Naravno ,
posluziti i salatu….
Posluživanje Brzo spremljena piletina, a ukus ce vas iznenaditi… coolinarika.com
RAZLJEVAK ZA 20 MIN!
klasika: poliven jogurtom i lučnicom... mmm... :D :D
Sastojci· 3 jaja· 6 punih žlicabrašna· 3 dcl mlijeka
…Saznaj više
SALATA OD KRASTAVCA I... ZA 5 MIN!
Ako jednog dana imamo malo veći i obilniji ručak, onda gledam da nam je sledeći dan ručak laganiji.
Danas je toliko hladno, da nema šanse da iz…Saznaj više
RÖSTI. ZA 15 MIN!
Rösti je tradicionalno švicarsko jelo od ribanog i prženog krumpira. Obično se poslužuju kao prilog, no izvrsni su i kao glavno jelo uz, primjeric…Saznaj više
ŠNICLE OD KROMPIRA. ZA 20 MINUTA!
Moji mališani obožavaju ove šniclice, a na njihov šarm nisu imuni ni odrasli.
SASTOJCI• 1 kg krompira• 1 ½ šolja brašna• 1 jaje
(adsbyg…Saznaj više
IZLJEVAK SA SPINATOM
SASTOJCI• oko 300 g očišćenog špinata• 2 jaja• 100 g svježeg sira• 50 g kiselog vrhnja• 1,5 dl jogurta
(adsbygoogle = window.adsbygoogle …Saznaj više
VARIVO OD SVJEŽEG KUPUSA
Kupus, krumpir i fini kolutići hrenovke utopljeni u finom varivu ugodno će vas osvježiti nakon dnevnih obaveza.
SASTOJCI• 100 g crvene paprik…Saznaj više
KROMPIR SA VRHNJEM
Obozavam ovu kombinaciju,nakon probanja,prvog zalogaja me potpuno osvojilo,a tako jednostavno za spremiti...
SASTOJCI• 980 g krompira• 200 g …Saznaj više
PILETINA SA SEZAMOM. GOTOVA ZA 40 MIN!
U modernoj kuhinji sve se više koriste prehrambeno vrlo vrijedne sjemenke, osobito sezam. Kineska ga kuhinja poznaje već nekoliko tisuća godina, a…Saznaj više