4 jaja 400g. mljevenog mesa/moze i purece/ 1 jaje za pohanje zacini: sol,vegeta natur,prezle,persin,papar..
Priprema 1. Meso zaciniti i dodati zlicu ulja. 2. Jaja skuhati i ohladiti. 3. Meso podijeliti na cetiri dijela i napraviti cufte 4. U svaku cuftu staviti po jedno tvrdo kuhano jaje i oblikovati u kuglice. Svaku
kuglicu-cuftu umociti u umuceno jaje, pa u prezle-mrvice i prziti i povremeno okretati sa svake strane da se prze. 5. Kada su przene ,svaku cufticu presjeci na dva dijela i to nozem umocenim u vrelu vodu. Posluživanje Ako ste ljubitelji pureceg mljevenog
mesa,za promijenu mozete koristiti i to meso,djeca ga posebno vole i starije osobe!
IZLJEVAK SA SPINATOM
SASTOJCI• oko 300 g očišćenog špinata• 2 jaja• 100 g svježeg sira• 50 g kiselog vrhnja• 1,5 dl jogurta
(adsbygoogle = window.adsbygoogle …Saznaj više
RAZLJEVAK ZA 20 MIN!
klasika: poliven jogurtom i lučnicom... mmm... :D :D
Sastojci· 3 jaja· 6 punih žlicabrašna· 3 dcl mlijeka
…Saznaj više
VARIVO OD SVJEŽEG KUPUSA
Kupus, krumpir i fini kolutići hrenovke utopljeni u finom varivu ugodno će vas osvježiti nakon dnevnih obaveza.
SASTOJCI• 100 g crvene paprik…Saznaj više
ŠNICLE OD KROMPIRA. ZA 20 MINUTA!
Moji mališani obožavaju ove šniclice, a na njihov šarm nisu imuni ni odrasli.
SASTOJCI• 1 kg krompira• 1 ½ šolja brašna• 1 jaje
(adsbyg…Saznaj više
KROMPIR SA VRHNJEM
Obozavam ovu kombinaciju,nakon probanja,prvog zalogaja me potpuno osvojilo,a tako jednostavno za spremiti...
SASTOJCI• 980 g krompira• 200 g …Saznaj više
RÖSTI. ZA 15 MIN!
Rösti je tradicionalno švicarsko jelo od ribanog i prženog krumpira. Obično se poslužuju kao prilog, no izvrsni su i kao glavno jelo uz, primjeric…Saznaj više
PILETINA SA SEZAMOM. GOTOVA ZA 40 MIN!
U modernoj kuhinji sve se više koriste prehrambeno vrlo vrijedne sjemenke, osobito sezam. Kineska ga kuhinja poznaje već nekoliko tisuća godina, a…Saznaj više