ČAROBNE ČOKOLADNE KOCKE. ČOKOLADAN DESERT ZA 20 MINUTA!


SASTOJCI
6 jaja
20 dkg šećera
2 jušne žlice oštrog brašna
2 jušne žlice Dolcela gussnel
20 dkg čokolade za kuhanje



25 dkg keksa petit beurre
1 l mlijeka

za ukrašavanje
2 vrećice šlag pjene

PRIPREMA
Dio keksa posložite u tepsiju
Ostatak keksa razmrvite rukama u manje komadiće

U mlijeku rastopite čokoladu za kuhanje
Jaja i šećer pjenasto izmješajte i dodajte brašno s gussnelom i još malo izmiješajte

U zavrelo mlijeko s čokoladom izlijte smjesu od jaja,šećera,brašna,gussnela i skuhajte kremu (cca 10 minuta)

U vruću kremu stavite razmrvljene kekse i sve lijepo jednoliko izmiješajte.
Dobivenu kremu s keksima izlijte na 



podlogu od keksa poravnajte i ostavite da se ohladi

Napravite šlag pjenu po uputama na vrećici i premažite po ohlađenoj kremi po šlag pjeni naribajte čokoladu
Režite na kocke i uživajte
Kolač možete poslužiti uz šlag ili sladoled

coolinarika.com