Za kremu · Parfe krema Dolcela By Podravka · 600 ml mlijeka · 100 g čokolade s rižom · 2-3 žlice limunova soka
Priprema 1. U zdjelu stavite kokosovo brašno, dodajte omekšani maslac, šećer u prahu, mljevene kekse, vrhnje, sok i naribanu limunovu koricu. 2. Sve dobro izmiješajte i smjesu ravnomjerno rasporedite na uljem namazan lim veličine 20×30 cm.
3. Hladno mlijeko ulijte u visoku posudu, dodajte sadržaj vrećice parfe kreme i miješajte električnom
mješalicom četiri minute. 4. Pred kraj umiješajte limunov sok i čokoladu narezanu na manje komadiće. 5. Kremu nanesite na pripremljenu podlogu od kokosa i stavite u hladnjak na 2-3 sata. coolinarika.com
UKUSAN KOLAČ I JEDNOSTAVAN RECEPT
Za 15 min gotovo a odličnog okusa .
Brzi kolač.
Sastojci2 kutije jaffa keksa2 kutije plazme keksa
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}…Saznaj više
SLADOLED KOLAČ!Recept je super jednostavan, a prefin!
Preporuka koleginice Ivane….SastojciKrema6 žumanjaka 15 dkg šećera u prahu
(adsbygoogle = window.adsby…Saznaj više