Sastojci
· 160 g Kokosovog brašna Dolcela By Podravka
· 150 g maslaca
· 100 g Albert keksa
· 30 g šećera u prahu s
· ok od jednog limuna
· 1 žlica naribane limunove korice
· 100 ml slatkog vrhnja
Za kremu
· Parfe krema Dolcela By Podravka
· 600 ml mlijeka
· 100 g čokolade s rižom
· 2-3 žlice limunova soka
Priprema
1. U zdjelu stavite kokosovo brašno, dodajte omekšani maslac, šećer u prahu, mljevene kekse, vrhnje, sok i naribanu limunovu koricu.
2. Sve dobro izmiješajte i smjesu ravnomjerno rasporedite na uljem namazan lim veličine 20×30 cm.
3. Hladno mlijeko ulijte u visoku posudu, dodajte sadržaj vrećice parfe kreme i miješajte električnom
mješalicom četiri minute.
4. Pred kraj umiješajte limunov sok i čokoladu narezanu na manje komadiće.
5. Kremu nanesite na pripremljenu podlogu od kokosa i stavite u hladnjak na 2-3 sata.
coolinarika.com