Sastojci
· oko 400 g keksa
· 4 kesice pudinga od cokolade
· 1 l mleka
· 6 kasika secera
· 250 g margarina
· 2-3 kasike prah secera
· 250 g slaga
· 100 ml mleka
· 1 Časa kisele pavlake
· malo mleka za namakanje keksa malo cokolade za ukrasavanje
Priprema
1. Skuvati 4 pudinga sa 6 kasika secera u litar mleka i ostaviti da se ohladi.
2. Umutiti margarin sa prah secerom ( dosta je sladak i sa 2-3 kasike, ali ako volite sladje dodajte jos malo ).
3. Kad se puding ohladio, dobro ga umutite sa margarinom.
4. 250 g slag krema u prahu umutite sa 100 ml mleka, dodajte 1 kiselu pavlaku i jos malo umutite.
5. Keks umocite u mleko i naredjajte jedan red na posluzavnik ili neki plici duguljasti pleh, premazite sloj
pudinga, pa sloj slaga, ponovo naredjajte red keksa i ponovite postupak.
6. Ukrasite rendanom cokoladom.
7. Dobro ohladite pre sluzenja, isecite na kocke i uzivajte.
coolinarika.com