NAJJEDNOSTAVNIJI RECEPT KOJI SE NAJBRŽE SPREMA.
Ovo je recept kako najjednostavnije i ukusnije napraviti Kinder pingvin...
Sastojci
3 žlica šećera
3 jaja
3 žlica brašna
2 žlice kakaa
pola prašak za pecivo
3 žlice vode
5 dl slatkog tučenog vrhnja
1 želatina
150 gr
čokolade
5 velikih žlica Lino lada Jaffa
1 mala žlica ulja
50 gr margarina
pola dl vode
Priprema
1.
Tijesto:
Dobro umutiti 3 žumanjka sa 3 žlice šećera. Postepeno dodavati pola praška za pecivo pomiješan og sa 3 žlice brašna, 3 žlice vode i 2 žlice kakaoa. Na kraju umiješati snijeg od 3 bjelanjka i peći na 180 stupnjeva oko 40 minuta. Probati sa čačkalicom da li je pečeno.
2.
Krema:
Umutimo pjenasto slatko vrhnje. Zatim krećemo na izradu želatine koju napravimo prema uputi na vrećici (dodati 4 žlice vode i ostaviti da nabubri). Želatinu otopimo na laganoj vatri i i polako dodavamo uz miješanje u slatko vrhnje.
3.
Na kraju napravimo preliv koji lagano topimo na vatri. Ovaj preliv je obogaćen sa novim Lino lada Jaffom - okusu
kojem ne možete odoljeti. Ne smije uzavreti.
4.
Staviti u hladnjak i to je to. Uživajte zajedno sa dječicom u ovoj poslastici.
Posluživanje
Poslužiti kada je dobro ohlađeno. Najbolje preko noći ostaviti u hladnjaku.
coolinarika.com
čokolade
5 velikih žlica Lino lada Jaffa
1 mala žlica ulja
50 gr margarina
pola dl vode
Priprema
1.
Tijesto:
Dobro umutiti 3 žumanjka sa 3 žlice šećera. Postepeno dodavati pola praška za pecivo pomiješan og sa 3 žlice brašna, 3 žlice vode i 2 žlice kakaoa. Na kraju umiješati snijeg od 3 bjelanjka i peći na 180 stupnjeva oko 40 minuta. Probati sa čačkalicom da li je pečeno.
2.
Krema:
Umutimo pjenasto slatko vrhnje. Zatim krećemo na izradu želatine koju napravimo prema uputi na vrećici (dodati 4 žlice vode i ostaviti da nabubri). Želatinu otopimo na laganoj vatri i i polako dodavamo uz miješanje u slatko vrhnje.
3.
Na kraju napravimo preliv koji lagano topimo na vatri. Ovaj preliv je obogaćen sa novim Lino lada Jaffom - okusu
kojem ne možete odoljeti. Ne smije uzavreti.
4.
Staviti u hladnjak i to je to. Uživajte zajedno sa dječicom u ovoj poslastici.
Posluživanje
Poslužiti kada je dobro ohlađeno. Najbolje preko noći ostaviti u hladnjaku.
coolinarika.com