PUDINGASTI BIJELAC. ZA 20 MINUTA!



SASTOJCI
• petit keks

PUDING KREMA
• 400 ml mlijeka
• 3 žlice šećera
• 1 vrećica pudinga od čokolade ili nugata



• 2,5 dkg čokolade za kuhaje

BIJELA KREMA
• 250 ml tekućeg slatkog vrhnja
• 12,5 dkg bijele čokolade

PRIPREMA
Petit keks složite na dno tepsije veličine 18x27 cm.

PUDING KREMA
2 dl mlijeka stavite zagrijati zajedno sa šećerom. U preostalih 2 dl mlijeka razmutite puding i ukuhajte ga u zagrijano mlijeko miješajući kuhačom. Dodajte izlomljenu čokoladu za kuhanje



 i miješate dok se ne otopi. Puding izlijte na petit keks.

BIJELA KREMA
Slatko vrhnje stavite u zdjelu i lagano zagrijte, dodajte izlomljenu bijelu čokoladu i prokuhajte.
Smjesu izlijte na puding kremu i ohladite.
coolinarika.com