SASTOJCI
• petit keks
PUDING KREMA
• 400 ml mlijeka
• 3 žlice šećera
• 1 vrećica pudinga od čokolade ili nugata
• 2,5 dkg čokolade za kuhaje
BIJELA KREMA
• 250 ml tekućeg slatkog vrhnja
• 12,5 dkg bijele čokolade
PRIPREMA
Petit keks složite na dno tepsije veličine 18x27 cm.
PUDING KREMA
2 dl mlijeka stavite zagrijati zajedno sa šećerom. U preostalih 2 dl mlijeka razmutite puding i ukuhajte ga u zagrijano mlijeko miješajući kuhačom. Dodajte izlomljenu čokoladu za kuhanje
i miješate dok se ne otopi. Puding izlijte na petit keks.
BIJELA KREMA
Slatko vrhnje stavite u zdjelu i lagano zagrijte, dodajte izlomljenu bijelu čokoladu i prokuhajte.
Smjesu izlijte na puding kremu i ohladite.
coolinarika.com