Sastojci: tikvice 1 veća tikvica (oko 300 g) 2 jaja
50 g slanog feta sira 1 prašak za pecivo 2 žlice mrvica nešto brašna peršin češnjak sol papar 1 mala žlica vegete
Priprema 1. Tikvice oprati, naribati i ostaviti da odstoje pola sata. 2. Ocijediti od tekućine i dodati jaja , naribani sir (može bilo kakav , što imate u hladnjaku), peršin, češnjak, sol (oprez jer je sir slan ),papar, vegetu , 2 žlice
mrvica i brašna taman toliko da tijesto bude spremno da se oblikuju polpete koje se uvaljaju u brašno i prže u zagrijanom ulju. 3. Ocijediti na papirnatom ručniku i dobar tek! 4. Poslužiti kao prilog hladno ili toplo. coolinarika.com
MOZZARELLA-PARMEZAN PILECA PRSA.
PREUKUSNO JELO KOJE JE ODUSEVILO MOJE UKUCANE!
Pileca prsa u kombinaciji sa dvije vrsta sira u umaku od paradajza,obogacena aromom svjezeg bosil…Saznaj više
NAPRAVITE MOCARELA SIR. ZA 30 MINUTA!
Zaboravili ste kupiti mocarela sir, a preko vam je potreban za večeru koju pripremate? Ne paničite, napravite ga sami i to za svega 30 minuta.Ako m…Saznaj više