NEŠTO SASVIM NOVO A MNOGO UKUSNO.
Sastojci:
450gr mljevenog mesa
1 glavica luka
2 kg krumpira
malo celera
Sol,vegeta,crvena mljevena paprika
Priprema
Luk i celer zajedno pirajte dok luk ne bude staklast.
Dodajte im meso, crvenu papriku, sol i vegetu.
Krumpir prerezati na polovice, izdubiti i blanširati. Izdubljeni dio krumpira pomješali smo s lukom i začinima.
I sve ostavimo da se kuha jedno 20-ak minuta.
Krumpir slagati u nauljenu tepsiju, začiniti krumpir sa malo vegete.Na to dodati žličicu pasirane rajčice, pa onda meso preko toga.Stavili smo peći u pećnicu 20 min. na 220 celzijusevih stupnjeva.
Pred kraj smo dodali gore sir i vrhnje
za kuhanje i zapekli još 5 minuta.
Krumpire punjene mljevenim mesom možete poslužiti kao glavno jelo ili toplo predjelo uz kiselo vrhnje i salatu.
Dobar tek!
450gr mljevenog mesa
1 glavica luka
2 kg krumpira
malo celera
Sol,vegeta,crvena mljevena paprika
Priprema
Luk i celer zajedno pirajte dok luk ne bude staklast.
Dodajte im meso, crvenu papriku, sol i vegetu.
Krumpir prerezati na polovice, izdubiti i blanširati. Izdubljeni dio krumpira pomješali smo s lukom i začinima.
I sve ostavimo da se kuha jedno 20-ak minuta.
Krumpir slagati u nauljenu tepsiju, začiniti krumpir sa malo vegete.Na to dodati žličicu pasirane rajčice, pa onda meso preko toga.Stavili smo peći u pećnicu 20 min. na 220 celzijusevih stupnjeva.
Pred kraj smo dodali gore sir i vrhnje
za kuhanje i zapekli još 5 minuta.
Krumpire punjene mljevenim mesom možete poslužiti kao glavno jelo ili toplo predjelo uz kiselo vrhnje i salatu.
Dobar tek!
brzoukusno.blogspot.com