•secer 3 kasike
•brasno 3 kasike
•kakao 2 kasike
•Premaz za kore:
•marmelada mesana 500gr.
•Fil:
•zumanca 9
•secer 4
•slatka pavlaka 500ml
•cokolada za kuvanje 500gr.
•Dekoracija:
•rendana cokolada 100gr.
Uputstvo za pripremu:
Kore: Umutiti 3 belanca pa postepeno dodavati 3 kasike secera, nastaviti sa mucenjem, zatim dodati 3 ravne kasike brasna i 2 kasike kakaa. Smesu dobro sjediniti i izliti u pleh oblozen papirom za pecenje. Peci na 180 stepeni. Tako ispeci jos 2 kore.
Fil: Umutiti zumanca sa secerom. U drugoj posudi umutiti slatku pavlaku. Sjediniti umucena zumanca i slatku pavlaku. Cokoladu otopiti na pari, ostaviti da se malo prohladi pa je dodati
u smesu od zumanaca i pavlake pa sve lepo sjediniti.
Filovanje: Kora (premazana marmeladom) – Fil – Kora (premazana marmeladom) – Fil – Kora (premazana marmeladom ) – Fil. Odozgo narendati cokoladu.
zena.blic.rs