SASTOJCI
BISKVIT
• 7 bjelanjaka
• 6 žlica šećera
• 1 vanilin šećer
• 7 žlica brašna
• 4 žlice kakaoa
• 200 ml prokuhanog mlijeka
PUDING KREMA čokolada
• 1 puding okus čokolada
• 1 vrećica želatine u prahu
• 4 žlice šećera
• 400 ml mlijeka
PRIPREMA
BISKVIT
Bjelanjke čvrsto istuči dodati obije vrste šećera, na kraju lagano umiješati brašno i kakao, te peći na 150 stupnjeva. Pečeni biskvit preliti s 2 dcl vrućeg prokuhanog mlijeka.
PUDING
Puding pripremiti po receptu s vrećice teodmah dodati želatinu.
Želatinu namočiti u hladnoj vodi i kad nabubri zagrijati.
Ukoliko se koristi želatina u listićima, ocijediti vodu i onda zagrijati želatinu.
Na mlaki biskvit staviti puding
od čokolade, malo pričekati te staviti puding od vanilije.
Ohladiti i završiti glazurom od čokolade.
GLAZURA
Čokoladu otopiti, dodati ulje te preliti po kolaču.
POSLUZIVANJE
Kolač ohladiti u hladnjaku i rezati oštrim nožem.
U ovom jednostavnom kolaču možete kombinirati različite okuse pudinga. Tako da svaki put imate novi kolač.
coolinarika.com
• 400 ml mlijeka
PRIPREMA
BISKVIT
Bjelanjke čvrsto istuči dodati obije vrste šećera, na kraju lagano umiješati brašno i kakao, te peći na 150 stupnjeva. Pečeni biskvit preliti s 2 dcl vrućeg prokuhanog mlijeka.
PUDING
Puding pripremiti po receptu s vrećice teodmah dodati želatinu.
Želatinu namočiti u hladnoj vodi i kad nabubri zagrijati.
Ukoliko se koristi želatina u listićima, ocijediti vodu i onda zagrijati želatinu.
Na mlaki biskvit staviti puding
od čokolade, malo pričekati te staviti puding od vanilije.
Ohladiti i završiti glazurom od čokolade.
GLAZURA
Čokoladu otopiti, dodati ulje te preliti po kolaču.
POSLUZIVANJE
Kolač ohladiti u hladnjaku i rezati oštrim nožem.
U ovom jednostavnom kolaču možete kombinirati različite okuse pudinga. Tako da svaki put imate novi kolač.
coolinarika.com