
Odlično glavno jelo ili možda predjelo.
Našem oduševljenju nije bilo kraja. Jako jednostavno a jako ukusno. Sve preporuke.
Sastojci
1/2 kg bijelog pilećeg mesa
200 grama gljiva
1 manja glavica luka
1 1/2 šaka ribanog sira
3 jaja
2 žlice brašna
3 žlice majoneze
vegeta,
sol,
papar
Priprema
Gljive izrežite na manje komadiće pa prepržite na ulju. Dodajte u gljive luk izrezan na kockice pa pržite dok ne uvene.
Meso izrežite na kockice oko 1,5 cm pa ga natrljajte vegetom i ostavite oko 10 min. u frižideru.
Sir izribajte na ribež za jabuke,
dodajte marinirano meso i sve ostale sastojke.
Ostavite smjesu da se poveže oko 20 min.
Pržite u ulju dok ne dobiju boju.
coolinarika.com
3 jaja
2 žlice brašna
3 žlice majoneze
vegeta,
sol,
papar
Priprema
Gljive izrežite na manje komadiće pa prepržite na ulju. Dodajte u gljive luk izrezan na kockice pa pržite dok ne uvene.
Meso izrežite na kockice oko 1,5 cm pa ga natrljajte vegetom i ostavite oko 10 min. u frižideru.
Sir izribajte na ribež za jabuke,
dodajte marinirano meso i sve ostale sastojke.
Ostavite smjesu da se poveže oko 20 min.
Pržite u ulju dok ne dobiju boju.
coolinarika.com