Priprema Gljive izrežite na manje komadiće pa prepržite na ulju. Dodajte u gljive luk izrezan na kockice pa pržite dok ne uvene. Meso izrežite na kockice oko 1,5 cm pa ga natrljajte vegetom i ostavite oko 10 min. u frižideru. Sir izribajte na ribež za jabuke,
dodajte marinirano meso i sve ostale sastojke.
Ostavite smjesu da se poveže oko 20 min. Pržite u ulju dok ne dobiju boju. coolinarika.com
PILETINA U FINOM SOSUČESTO PRAVIM PILETINU NA RAZLIČITE NAČINE ALI OVAJ RECEPT JE NABOLJI I NAJUKUSNIJI.Sastojci– 500 gr pilećih prsa– 1 luk– 2 čehne bijelog luka(adsbygoo…Saznaj više
PILEĆA MUĆKALICANAJSLAĐA PILETINA KOJU ĆETE PROBATI.Sastojci1.20 kg piletine (batak, karabatak)600 g crvenog luka (8 kom)mast ili suncokretovo ulje2 crvene rog paprik…Saznaj više
PEČENE PAPRIKE PUNJENE FETA SIROMFino, jednostavno, s malo sastojaka, idealan ručak za ove dane :)SASTOJCI:4-5 crvenih paprika1 jaje150 g feta sira(adsbygoogle = window.adsbygoogle ||…Saznaj više
TODINE ZVRK TIKVICE!SASTOJCI4 kom tikvica3 kom jaja150 gr feta sira1 dcl mlijeka + kasika – dvije pavlake1 kasika brasnaso i bijeli biberPRIPREMAOprane tikvice izrezati p…Saznaj više
PILEĆI PAPRIKAŠ SA NOKLICAMA!Na ovaj nacin je kuhala paprikas moja pokojna baka,moja mama ga tako radi,a evo i ja nastavljam tradiciju.SASTOJCIPOVEĆE1 crveni luk1-2 mrkve1/2 kom c…Saznaj više