Ako trebate nešto fino a na brzinu evo prilike.
Sastojci
Fil
· 200 gr šećera
· 7-8 dcl vode
· 125 gr maslaca
· 200 gr mlevenog plazma keksa
Fil
· 200 gr šećera
· 7-8 dcl vode
· 125 gr maslaca
· 200 gr mlevenog plazma keksa
· 100 gr crne čokolade
· 1 kašičica mlevene kafe
F
Kore
· 2 lista oblatni
glazura
· 50 gr crne čokolade
· 1 kašik aulja
Priprema
Vodu i šećer staviti da vri 3-4 minuta.
Skinuti sa vatre, dodati maslac, keks, kafu i čokoladu.
Dobro promešati i
staviti izmedju 2 oblatne.
Glazura
Čokoladu i ulje staviti da se otopi na pari.
Kašičicom pokapi glazuru po oblatni od gore
coolinarika.com
F
Kore
· 2 lista oblatni
glazura
· 50 gr crne čokolade
· 1 kašik aulja
Priprema
Vodu i šećer staviti da vri 3-4 minuta.
Skinuti sa vatre, dodati maslac, keks, kafu i čokoladu.
Dobro promešati i
staviti izmedju 2 oblatne.
Glazura
Čokoladu i ulje staviti da se otopi na pari.
Kašičicom pokapi glazuru po oblatni od gore
coolinarika.com