500 g kora za pitu
100 g kečapa
1/2 kesice origana
200 g kisele pavlake
200 g salame
po potrebi ulja
Za premazivanje
1 jaje
po potrebi susama
PRIRPEMA
Na radnoj površini stavimo jednu koru i poprskamo je sa malo ulja, zatim preko nje stavimo drugu koru, koju premažemo kečapom i pospemo origanom.
Potom uzimamo treću koru koju stavljamo preko kečapa, na nju nanosimo pavlaku i pospemo svuda ravnomerno rendanu salamu.
Kore uvijemo u rolat, a zatim ga nožem presečemo na četiri mesta da se dobiju 5 pitice.
Postupak ponoviti sve dok se ne utrosi sav materijal.
Pitice poređamo u pleh
obložen papirom za pečenje.
Premažemo ih umućenim jajetom, pospemo susamom i pečemo u zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok ne porumene.
coolinarika.com
Za premazivanje
1 jaje
po potrebi susama
PRIRPEMA
Na radnoj površini stavimo jednu koru i poprskamo je sa malo ulja, zatim preko nje stavimo drugu koru, koju premažemo kečapom i pospemo origanom.
Potom uzimamo treću koru koju stavljamo preko kečapa, na nju nanosimo pavlaku i pospemo svuda ravnomerno rendanu salamu.
Kore uvijemo u rolat, a zatim ga nožem presečemo na četiri mesta da se dobiju 5 pitice.
Postupak ponoviti sve dok se ne utrosi sav materijal.
Pitice poređamo u pleh
obložen papirom za pečenje.
Premažemo ih umućenim jajetom, pospemo susamom i pečemo u zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok ne porumene.
coolinarika.com