SASTOJCI • 1 francuski hljeb • 100 gr putera sobne temperature • 200 gr gauda sira
• 2 kašike maslinovog ulja • 2 čehne bijelog luka • malo soli
PRIPREMA 1. Čehne bijelog luka izrežite na pola i natrljajte na hljeb. 2. Sir narendajte i pomiješajte sa puterom. 3. Namažite na kriške hljeba i poredajte u tepsiju. 4. Pecite u rerni zagrijanoj
BRZA PITA. ZA NENAJAVLJENE GOSTE!
Niije da vas nisu obradovali svojom iznenadnom posetom, već vi samo nemate čime da ih poslužite. Imate, samo budite malo maštoviti.
Španska pita.
S…Saznaj više
UVRNUTA ŠTRUDLA - PITA. ŠTAGOD!
Super ukusna, bićete iznenađeni njenim okusom svima je postala omiljena, pa probajte i vi nećete se pokajati...SASTOJCIza testo600-700 gr ukupno-me…Saznaj više