PIJESAK TORTA (BEZ MASLACA/MARGARINA)


Napravite je bez maslaca ili margarina...lagana i jaaaako fina

SASTOJCI I PRIPREMA
Skuhala sam 6 pudinga od vanilie u 1,5 l mlijeka (200 ml mlijeka oduzela za izmijesati prah za puding).
Secera staviti po želji, koliko se voli slatko.



Napravila sam slag od 250 ml vrhnja + 2 slagfixa i umijesala i skroz ohladjeni puding.
Podijelila sam smjesu na 3 dijela... u 1 dio stavila 250 g usitnjenih napolitanki (mogu bilo koji

mljeveni keksi), u 2 dio umijesala 200 g kokosa, u 3 dio stavila 100g mljevenih badema i 100g otopljene cokolade.
Umjesto badema mogu orasi, ljesnjaci... Prefina je.

Slaganje
Kalup (24-26 cm) lagano namazati 



uljem ili maslacem, ravnomjerno rasporediti 1 smjesu, na nju staviti 2 smjesu, zatim smjesu 3.
Staviti u frizider oko 1 sat da se stisne i posluziti.
coolinarika.com
Filed under  |