SLANI ROLAT.



OVAJ ROLAT VEOMA DEKORATIVAN I UKUSAN :) I ZA SVE PRILIKE!

ukusan, fin...

SASTOJCI
12 kora
500 gr. mljevenog mesa
2 struka praziluka
4 jajeta


200 ml. ulja
malo vegete, biber

PRIPREMA
Najpre napravite fil: proprzite sitno iseckan praziluk, dodajte meso, zacine i neka malo prodinsta.
Jaja sa uljem dobro umutite.
Uzmite dve kore na stranu, jednu vrz druge, pa drugu premazite sa mjesavinom od jaja i ulja.
Onda svaku sledecu koru premazite, stavite fil po ivici i urolajte u cevcicu.
Poredjajte po ivici na one dve odvojene kore 4 cevi, pa na njih stavite 3, pa 2 i jednu, praveci kupu.


Dok ih redjate premazujte ih mjesavinom, zatim sve srolajte u dve kore na kojima su cevi poredjane, premazite i stavite da se pece na 200 C.

Posluživanje
U originalnom receptu fil je bio od 600 gr, sampinjona i 600 gr. praziluka… znaci vi mozete da ga napravite po vasem okusu…
coolinarika.com