Rolat za 15 minuta.


Naziv sve govori...

Sastojci
2 kom. jaja
1 kom. vanilin šećera
1 šolja šećera
1 šolja jogurta
1,5 šolja brašna


1 kk praška za pecivo

Fil
džem od šljiva, jagoda...

Priprema
1.
Uključte rernu na maksimalnu temperaturu (kod mene 275C), do 300C.
2.
Umutite jaja sa vanilin šećerom, dodajte polako šećer, potom jogurt i brašno sa praškom za pecivo.
3.
Najveći pleh od rerne obložite papirom za pečenje, sipajte masu i pecite 7-8 minuta na sredini rerne.
4.
Čim izvadite biskvit iz rerne, uvijte ga u vlažnu krpu (sve sa papirom za pečenje) i urolajte. Nakon 5


minuta odvijte i skinite papir, ponovo uvijte. Posle 5 minuta filujte džemom po želji, ponovo uvijte i ostavite da se ohladi.

Posluživanje
Pospite šećerom u prahu i uživajte!
coolinarika.com