Socan,mekan,cokoladan,mirisan i divan kolac.
Sastojci
300 ml tople vode
300 gr secera
5 supenih kasika marmelada(ja sam stavila od sljive
1 kesica sode bikarbone
1 kesica cimeta
5 supenih kasika ulja
400 gr brasna
glazura
5 supenih kasika ulja
400 gr brasna
glazura
100 gr cokolade
parce margarina
Priprema
1.
Sve sastojke mesati sa kasikom dok se dobije jedno;icna homogena masa i staviti u pleh sa papirom.
2.
Peci u zagreanoj reni na 150 stepeni oko 30 minuta
3.
Kad je ispeceno,premazati sa marmeladom i preliti sa cokoladnom glazurom.
Posluživanje
Kad pecete kolac otvorite
ulazna vrata ,kako bi imali komsije na degustaciju,jer kolac kad se pece mirise,mirise,mirise.
parce margarina
Priprema
1.
Sve sastojke mesati sa kasikom dok se dobije jedno;icna homogena masa i staviti u pleh sa papirom.
2.
Peci u zagreanoj reni na 150 stepeni oko 30 minuta
3.
Kad je ispeceno,premazati sa marmeladom i preliti sa cokoladnom glazurom.
Posluživanje
Kad pecete kolac otvorite
ulazna vrata ,kako bi imali komsije na degustaciju,jer kolac kad se pece mirise,mirise,mirise.