Savršeni je prilog svakom jelu. Sastojci 1 kg karfiola 2 kašike sitno sjeckanog bijelog luka
3 kašike maslinovog ulja 1/3 šolje parmezana so, biber
Način pripreme
Odvojite cvjetove karfiola i dobro promješajte sa maslinovim uljem i bijelim lukom. Posolite, pobiberite i promiješajte još jednom. Stavite u tepsiju i
pecite u rerni zagrijanoj na 220 stepeni 25 minuta. Pospite parmezanom i pecite još 5 minuta. domacica.com
ŠNICLE OD KROMPIRA ZA PRSTE POLIZAT
NAJBOLJI RUČAK KOJI ĆE VAM NEKO SERVIRATI.
Sastojci1 kg krompira1 ½ šolja brašna1 jaje
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ¼ šolje m…Saznaj više
RUČAK ZA POLA SATA. LAZANJE SA ŠUNKOM!
Lazanje sa šunkomJednostavne, vrlo brzo se pripremaju, a jako sočne i ukusne !!!Sastojci:oko 350-400 g listova za lazanje (ovisi o veličini tepsije…Saznaj više
ZAPEČENI PIZZA MAKARONI NA MOJ NAČIN.
20 MINUTNI RUČAK KOJI ĆETE ČESTO PRAVITI.
Sastojci sastojci:400 gr mararona300 gr šampinjonaproizvoljne količine pureće šunke,sira,parizera,suhog m…Saznaj više
Sitni mladi krompir iz rerne
Volim prvi mladi krompir bas zato sto je sitan i kao takvog ne treba ga guliti, nego samo dobro oprati i zajedno sa tankom - mladom ljuskom priprema…Saznaj više
ZAPEČENA PUNJENA PILEĆA PRSA.
IZNENADITE SVOJE UKUĆANE OVIM DIVNIM RUČKOM!
file pilećih prsa (količina proizvoljna)Za punjenje: kulen (onoliko kriškica koliko je odrezaka), si…Saznaj više