Punjeno lisnato.



Brzo se sprema, a može se puniti sa svime i svačime.

Sastojci
pakiranje lisnatog tijesta
10 dag šunke u ovitku
3 žlice svježeg sira



žlica vrhnja za kuhanje

Priprema
1.

Rasprostite (ili razvaljajte lisnato) do veličine lima za pečenje. Po sredini stavite nadjev po želji. U ovom primjeru pomješala sam svježi sir i vrhnje te po tome posložila šunku.
2.

Razrežite lisnato na tanje trakice do nadjeva. Preklapati jedno preko drugog kao da pletete pletenicu.
3.

Peći dok ne porumeni na 180-200 stupnjeva. Ovisi o pećnici, moja je spora pa peće na 200 C 20-30min.

Posluživanje
Prijedlozi za nadjeve: šunka+kuhana 



jaja+kiseli krastavci; razne vrste džemova i marlemala sa ili bez dodatka svježeg voća; mješavina povrća+svježi sir i vrhnje; tuna+kukuruz+sir
coolinarika.com