SASTOJCI
TIJESTO
• 25 dagbrašna
• 1žutanjak
• 8 dagmargarina
• 15 dagšećera
• 1 mala žlicasode bikarbona
TIJESTO
• 25 dagbrašna
• 1žutanjak
• 8 dagmargarina
• 15 dagšećera
• 1 mala žlicasode bikarbona
• 4 velike žlicemlijeka
• 1 žlicakakaa
KREMA
• 8 decimlijeka
• 2pudinga od vanilije
• 4 velike žlicegustina
• 25 dagšećera
• 25 dagmargarina
• petit keksi
PRIPREMA
1. Tijesto zamijesi i podijeli u dva dijela koja se razvaljaju i peku kao kore
2. Mlijeko, puding, gustin i šećer se skuhaju i u hladno se doda razrađeni margarin
3. Slaže se tako da jedna kora
ide dolje na nju polovica kreme na to se slažu petit keksi umočeni u mlijeko, na kekse druga polovica kreme i na kraj se stavlja druga kora
4. Prelije se čokoladom ili posipa štaub šećerom.
coolinarika.com
KREMA
• 8 decimlijeka
• 2pudinga od vanilije
• 4 velike žlicegustina
• 25 dagšećera
• 25 dagmargarina
• petit keksi
PRIPREMA
1. Tijesto zamijesi i podijeli u dva dijela koja se razvaljaju i peku kao kore
2. Mlijeko, puding, gustin i šećer se skuhaju i u hladno se doda razrađeni margarin
3. Slaže se tako da jedna kora
ide dolje na nju polovica kreme na to se slažu petit keksi umočeni u mlijeko, na kekse druga polovica kreme i na kraj se stavlja druga kora
4. Prelije se čokoladom ili posipa štaub šećerom.
coolinarika.com