8 kapi ulja prstohvat soli kašičica sjeckanog lista peršuna, po želji
Priprema: Odvojte bjelance od žumanceta. Bjelance s prstohvatom soli čvrsto umutite viljuškom, pa dodajte žumance i ulje i sve lijepo sjedinite. Stavljajte kašiku
po kašiku griza, svo vrijeme miješajući viljuškom.
Po želji, na kraju možete da dodate i peršun.
Ostavite nekoliko minuta da griz nabubri, pa vlažnom kašičicom stavljajte knedlice u vrijuću supu. blog.neum-bih.com
MUSAKA NA DRUGI NACIN
neobicna ali jako ukusna musaka
SASTOJCIoko 700 g krompira500 g mlevenog mesa1 crni luk2 cena belog luka1 kas. mesavina zacina
(adsbygoogle = w…Saznaj više
ŠNICLE OD KROMPIRA ZA PRSTE POLIZAT
NAJBOLJI RUČAK KOJI ĆE VAM NEKO SERVIRATI.
Sastojci1 kg krompira1 ½ šolja brašna1 jaje
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ¼ šolje m…Saznaj više
ZAPEČENI PIZZA MAKARONI NA MOJ NAČIN.
20 MINUTNI RUČAK KOJI ĆETE ČESTO PRAVITI.
Sastojci sastojci:400 gr mararona300 gr šampinjonaproizvoljne količine pureće šunke,sira,parizera,suhog m…Saznaj više