Za ovaj kolac ne ukljucujte mikser, ukupno vam treba par minuta da zbrckate ovu poslasticu.
Jednostavnije ne moze biti :)..a kolac je socan i ukusan, uopste nije suv. Jako lepo pase uz kaficu
SASTOJCI
SASTOJCI
Mera je casa od 2 dcl.
1 casa tecnog jogurta
1 casa mleka
1 casa ulja
1 casa kokosa
1 vanil secer
2 case secera
2 case brasna
1 kasicica praska za pecivo
Glazura
100 gr cokolade
3 kasike ulja
PRIPREMA
Tim redom, varjacom ili spatulom, umesajte sve sastojke (ja ostavim par minuta secer u jogurtu i mleku da se pocne topiti).
Ulijte u manji, namasecen i pobrasnavljen pleh (20×17) i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni, nekih 30-tak minuta.
Proverite cackalicom da li je pecen.
Na pari, ili tihoj vatri,
otopite cokoladu sa uljem i prelijte preko kolaca.
Cim se glazura stegne mozete ga seci.
coolinarika.com
1 casa mleka
1 casa ulja
1 casa kokosa
1 vanil secer
2 case secera
2 case brasna
1 kasicica praska za pecivo
Glazura
100 gr cokolade
3 kasike ulja
PRIPREMA
Tim redom, varjacom ili spatulom, umesajte sve sastojke (ja ostavim par minuta secer u jogurtu i mleku da se pocne topiti).
Ulijte u manji, namasecen i pobrasnavljen pleh (20×17) i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni, nekih 30-tak minuta.
Proverite cackalicom da li je pecen.
Na pari, ili tihoj vatri,
otopite cokoladu sa uljem i prelijte preko kolaca.
Cim se glazura stegne mozete ga seci.
coolinarika.com