PUNJENA PAPRIKA KAO HLADNO PREDJELO


Sastojci
Paprika i smjesa za punjenje

-4 kom. roga paprike-zelene boje
-100 gr. feta sira
-2 kom. trokut sira



-150 gr. pršuta ili šunkice, ili po orginalu 1 par dimljenih kobasa
-2 kom. češnja češnjaka

Za serviranje
-po želji rajčica i maslina


Priprema
Papriku očistimo od sjemenki te punimo smjesom. Sir izrendamo,pršut ili 
šunkicu ili već što želimo, isječemo na sitne kockice.Ja volim na štapiće-male i tanke. Izgnječimo trokut sireve, češnjak, sol i papar po potrebi.

Za serviranje:
Rajčice isječemo na tanke krugove, papriku 



izrežemo na prst debele kolutove i okolo poslažemo masline

Posluživanje
Ovo jelo je bolje napraviti jedan dan ranije i staviti na hladno u hladnjak.Sutradan je mnogo lakše rezati.
coolinarika.com