Priprema: Tikvice oprati, obrisati i tanko narezati na kolute. Lagano posoliti. Panirati ih u brašnu, jajima i mrvicama i pržiti u dosta vrućeg ulja dok ne porumene s obje strane. Ocijediti ih na papirnom ubrusu od suvišne masnoće. Poslužiti uz nešto kao prilog ili kao samostalno bezmesno lagano jelo, za ručak ili večeru. Jesti vruće, jer tako su
MUSAKA NA DRUGI NACIN
neobicna ali jako ukusna musaka
SASTOJCIoko 700 g krompira500 g mlevenog mesa1 crni luk2 cena belog luka1 kas. mesavina zacina
(adsbygoogle = w…Saznaj više
ŠNICLE OD KROMPIRA ZA PRSTE POLIZAT
NAJBOLJI RUČAK KOJI ĆE VAM NEKO SERVIRATI.
Sastojci1 kg krompira1 ½ šolja brašna1 jaje
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ¼ šolje m…Saznaj više
ZA RUČKOM SE TRAŽIO ZALOGAJ VIŠE.
NE MOGU VAM OPISATI KOLIKO SU GOSTI BILI ZADOVOLJNI OVIM JELOM
Rolat od tikvica i sira.
Ima toga već kod mene ali u malo drugačijoj formi, a s…Saznaj više
PUNJENA GNEZDA OD MLJEVENOG MESA.
FANTASTIČNO UKUSNI, BRZO DEKORATIVNO, SVE NAJ.
SASTOJCI:za 4 osobe-400 gr mlevenog mesa-1 manja glavica luka
(adsbygoogle = window.adsbygoogl…Saznaj više
ZAPEČENI PIZZA MAKARONI NA MOJ NAČIN.
20 MINUTNI RUČAK KOJI ĆETE ČESTO PRAVITI.
Sastojci sastojci:400 gr mararona300 gr šampinjonaproizvoljne količine pureće šunke,sira,parizera,suhog m…Saznaj više