Da li ima još ljubitelja paprika,osim mene?
SASTOJCI
• 4 lista kora za pitu
4 jaja
1/2kg pečenih paprika
1/2kg kravljeg belog sira
• 4 lista kora za pitu
4 jaja
1/2kg pečenih paprika
1/2kg kravljeg belog sira
200gr kisele pavlake
1-2 kašike griza
ulje,so po ukusu
PRIPREMA
1. Ređati 4 kore, između prskane uljem, a na treću i četvrtu staviti i malo griza.
2. Na četvrtu koru staviti paprike(sečene sa strane i skroz raširene).I na njih staviti malo griza.
3. Preko paprika staviti fil.
4. Fil se pravi od umućenih belanaca u čvrst sneg, kojima se doda mrvljen sir i polako promeša.Ako sir nije mnogo slan, posolite fil.
5. Na fil opet idu paprike, a na
paprike umućena žumanca sa pavlakom i malo soli.
6. Peći na 200C da porumeni.
coolinarika.com
ulje,so po ukusu
PRIPREMA
1. Ređati 4 kore, između prskane uljem, a na treću i četvrtu staviti i malo griza.
2. Na četvrtu koru staviti paprike(sečene sa strane i skroz raširene).I na njih staviti malo griza.
3. Preko paprika staviti fil.
4. Fil se pravi od umućenih belanaca u čvrst sneg, kojima se doda mrvljen sir i polako promeša.Ako sir nije mnogo slan, posolite fil.
5. Na fil opet idu paprike, a na
paprike umućena žumanca sa pavlakom i malo soli.
6. Peći na 200C da porumeni.
coolinarika.com