POSTUPAK KOJI VRIJEDI ISPROBATI.
Način rada:
1 struk praziluka (poriluka) isečete na tanke kolutove, preko njega poredjate na
listove isečena 3 krompira, sve pospete vegetom ili nekim drugim začinom od povrća, preko krompira poslažete komade piletine.
Piletinu premažete medom, pospete opet začinom , sipate 1 čašu vode, i malo ulja pa poklopite aluminijumskom folijom.
Peče se sat vremena na umerenoj temperaturi, zatim skinemo alu-foliju i vratimo u rernu na nešto jaču
temperaturu da korica lepo porumeni.
Ukus fantastičan! Uz zelenu salatu, imate kompletan ručak!
1 struk praziluka (poriluka) isečete na tanke kolutove, preko njega poredjate na
listove isečena 3 krompira, sve pospete vegetom ili nekim drugim začinom od povrća, preko krompira poslažete komade piletine.
Piletinu premažete medom, pospete opet začinom , sipate 1 čašu vode, i malo ulja pa poklopite aluminijumskom folijom.
Peče se sat vremena na umerenoj temperaturi, zatim skinemo alu-foliju i vratimo u rernu na nešto jaču
temperaturu da korica lepo porumeni.
Ukus fantastičan! Uz zelenu salatu, imate kompletan ručak!
brzoukusno.blogspot.com