Sastojci 1 luk 8 pilećih odrezaka 1 v.ž brašna 150 ml juhe ili temeljca
2 dcl kiseloga vrhnja 1 v.ž senfa po 1m.ž vlasca,peršina i bosiljka sol,papar,vegeta
Priprema 1. Pileće odreske začinite,uvaljajte u brašno i ispecite na ulju.Izvadite meso a na masnoći od prženja izdinstajte sitno sjeckani luk.Zalijte s juhom.Dodajte kiselo vrhnje i senf.Promiješajte.Na kraju dodajte začinsko bilje(ja sam stavila svježi
bosiljak,i suhi vlasac i peršin)Bolje je s svježim,ali i s suhim začinima se može kad ih nema svježih. 2. Ostaviti par minuta da se začini spoje s umakom.Vratiti u tavu ispečeno meso i odmah poslužiti. 3. Poslužiti uz sezonsku salatu i prilog po želji(krumpir,pire,riža,kus-kus.....) coolinarika.com
Šarene kuglice od krompira.Uživajte dekorišući kuglice, a nakon svega, svoje goste ostavite bez daha!
Sastojci 1kg belog krompira 200g kačkavalja (može da bude i dimljeni…Saznaj više
ŠOPSKA SALATA. GOTOVA ZA 20 MINUTICA!
Podrijetlo šopske salate i danas je predmetom rasprava, ali jedno je sigurno, šopska salata je neodoljiv prilog mesnim jelima sa žara. Ljuta papriči…Saznaj više
TIKVICE. MNOGI OVO OBOŽAVAJU!
OVIM RECEPTOM NEĆU IZNISLITI TOPLU VODU A MOŽDA SE NEKOME I SVIDI MOJI OVO OBOŽAVAJU
TIKVICE POHOVANE U RERNI.
Sastojci
tikvice (kolicina po z…Saznaj više
POHOVANE PAPRIKE SA SIROM
Veoma ukusno. Budete siti, a nema težine u stomaku.SASTOJCI8-10 pečenih šiljatih paprika300g feta sira150g kačkavalja100g šunkejaja za pohovanjep…Saznaj više