1 pakovanje zamrznutog lisnatog tijesta
250 g voća (jagode, maline, kupine)
Za kremu
1 Krema za kremšnite
500 ml hladne vode
PRIPREMA
1. Lisnato tijesto odmrznite i razdijelite na dva dijela. Oba komada lisnatog tijesta pojedinačno razvaljajte na pobrašnjenoj površini na veličinu lima za pečenje (40x31cm).
2. Razvaljano tijesto prebacite u lim i pecite 15-20 minuta u pećnici zagrijanoj na 200 °C. Kore ostavite da se ohlade 20-30 minuta.
3. U visoku posudu ulijte vodu, uspite sadržaj vrećice kreme za kremšnite i miješajte električnom miješalicom (srednjom brzinom) 5-6 minuta.
4. Polovicu kreme odmah nanesite na koru lisnatog tijesta, poravnajte površinu te rasporedite pola količine
voća, prekrijte ostatkom kreme, drugom korom i ukrasite preostalim voćem.
5. Gotove kremšnite ostavite u hladnjaku dva sata.
coolinarika.com