SASTOJCI
tijesto
20 dag maslaca
24 dag glatkoga brašna
12 dag mljevenih oraha
12 dag šećera u prahu
krema
12 dag maslaca
14 dag šećera u prahu
2 v.ž ruma
dekoracija
čokoladna glazura,polovice oraha
PRIPREMA
Maslac,brašno,šećer u prahu i mljevene orahe zamijesimo u glatko
tijesto.Zamotamo ga u foliju i stavimo na 1 sat u frižider.Na pobrašnjenoj podlozi ga razvaljamo na 3 mm debljine i režemo modlicama krugove(ili druge oblike).Zatim ih ispečemo na 180 stupnjeva i ohladimo.
Polovicu keksa ukrasite čokoladnom glazurom i polovicama oraha.Neka se dobro ohlade
Maslac sobne temperature izmiksamo s šećerom u prahu i rumom da dobijemo glatku kremu.Zatim po 2 keksa
spajamo kremom-1 s čokoladom i orahom spojimo kremom sa praznim keksom.
coolinarika.com
Polovicu keksa ukrasite čokoladnom glazurom i polovicama oraha.Neka se dobro ohlade
Maslac sobne temperature izmiksamo s šećerom u prahu i rumom da dobijemo glatku kremu.Zatim po 2 keksa
spajamo kremom-1 s čokoladom i orahom spojimo kremom sa praznim keksom.
coolinarika.com