200-300 grama kremastog sira
šećer po ukusu
maline
Priprema
Izmiksajte bjelanjke, dodajte malo po malo šećer dok se ne rastopi te jabučni ocat.
2.
Beze smjesu stavite u veliki protvan od pećnice na pek papir.
Pecite 35 min. na 160 stupnjeva.
3.
Izmiksajte šlag, dodajte
sir i šećer po želji te namažite koru čim se malo ohladila.
Poslažite maline.
4.
Zarolajte koru te stavite u frižider da se dobro ohladi.
coolinarika.com
šećer po ukusu
maline
Priprema
Izmiksajte bjelanjke, dodajte malo po malo šećer dok se ne rastopi te jabučni ocat.
2.
Beze smjesu stavite u veliki protvan od pećnice na pek papir.
Pecite 35 min. na 160 stupnjeva.
3.
Izmiksajte šlag, dodajte
sir i šećer po želji te namažite koru čim se malo ohladila.
Poslažite maline.
4.
Zarolajte koru te stavite u frižider da se dobro ohladi.
coolinarika.com