KOKOS ROLADA



Sastojci
Biskvit
· 7 zumanjaka
· 7 zlica secera
· 7 zlica brasna
· 1 prasak za pecivo
· snijeg od 7
· bjelanjaka

Nadjev
· 70gr kokosa
· 2 zlice mlijeka
· 100gr margarina(maslaca)
· 100gr zele bombona
· 70gr grozdica -rum

Krema
3 cijela jaja
6 zlica secera



100gr cokolade
150-200gr margarina(maslaca)

Priprema
NADJEV
Margarin/maslac izmixati s mlijekom, dodati kokos,nasjeckane zele bombone i grozdice, namocene u rum.Sve oblikovati u roladu, zamotati u prozirnu foliju pa staviti da se hladi.

KREMA
Jaja i secer, skuhati na pari, ali pred kraj dodati cokoladu pa i nju zajedno otopiti.
U prohladeno dodati margarin/maslac.
Ostaviti da se malo stegne, dok se biskvit ispece.

BISKVIT
Pjenasto umutiti zumanjke sa secerom, postupnododavati brasno sa praskom za pecivo i na krajulagano umijesati snijeg.
Biskvit peci u namazanom i papirom za pecenje oblozenom, limu.
Peceno ,okrenuti na kuhinjsku 



krpu, malo posutu sa secerom,i umotati roladu.
Biskvit odrolati, premazati kremom, a na rub biskvita, polozit nadjev.
Sve zajedno saviti i ostaviti u hladnjak da se stegne, nekoliko sati.
Premazati preostalom kremom i posuti kokosom.
Prijatno !!
coolinarika.com