Čokoladni duo. Odličan !


Sastojci

Čokoladni biskvit:
165 grama maslaca ili margarina
200 grama čokolade za kuhanje
200 grama šećera u prahu



4 jaja
3 žlice kakaa
100 grama brašna

Krema od bijele čokolade:
200 grama bijele čokolade
1 vrećica želatine
3 žlice šećera u prahu
200 ml vrhnja za šlag
200 ml vrhnja za šlag

Priprema

1.

Na pari rastopite maslac, čokoladu, kakao, šećer.

U ohlađeno dodajte brašno i jaja.
2.

Pecite u kalupu u koji ste na dno stavili pek papir na 180 stupnjeva oko 25 min.
3.

Bijelu čokoladu također rastopite na pari sa šećerom i 50 ml vrhnja za šlag. Ohladite. Ostatak 



od 150 ml istucite, u čokoladu dodajte omekšanu želatinu koju ste pripremli po uputama na vrećici, i tučeni šlag.
4.

Namažite sa kremom čokoladni biskvit.
5.

Na kremu od bijele čokolade dodajte 200 ml istučenog šlaga. Dobro ohladite.
coolinarika.com