Rumba sa višnjama.


Svi koji su probali bili su oduševljeni. Sve preporuke.


Sastojci
Beze biskvit:
6 bjelanjaka
6 žlica šećera
1 šalica nasjeckanih oraha



1 šalica višanja
5 žlica brašna

Krema:
6 žumanjaka
9 žlica šećera
3 dcl mlijeka
3 žlice brašna
250 grama maslaca ili margarina
dvije oblatne

Priprema
1.
Za beze biskvit izmiksajte bjelanjke sa šećerom pa lagano dodajte brašno, te orahe i višnje.
Pecite u protvanu 20×30 cm na 180 stupnjeva dok ne dobije laganu boju ali pazite da se ne prepeče.
2.
Za kremu skuhajte mlijeko sa šećerom, brašnom i žumanjcima dok se ne zgusne. Kad se ohladi dodajte izmiksani margarin.
Stavite kremu na prvu oblatnu koju ste 



iskrojili ako je potrebno po veličini biskvita.
3.
Na kremu stavite biskvit, pa opet drugi dio kreme i drugu oblatnu.
4.
Stisnite drugu oblatnu da se sve dobro spoji pa stavite da se dobro ohladi.
5.
Šalica je od 2 dcl.
coolinarika.com