Puslice na moj način.
6 belanaca
420gr šećera u prahu
prstohvat soli
nekoliko kapi sirćeta
Priprema
1. Umutiti belanca sa prstohvat soli u čvrst šam i postepeno dodavati šećer u
prahu(krupnije mleven).
2. Dodavati šećer sve vreme dok se muti , dok se ne umuti čvrst šam.
3. Staviti smesu u poslastičarsku vreću.
4. Istiskati na papir za pečenje.
5. Zagrejati rernu
na 200 stepeni, zatim kad se stavi u rernu , odmah staviti na 100 stepeni.
Suse se 2 sata na 100 stepeni.
PS:
Pred kraj mucenja, dodati sirce .
coolinarika.com
nekoliko kapi sirćeta
Priprema
1. Umutiti belanca sa prstohvat soli u čvrst šam i postepeno dodavati šećer u
prahu(krupnije mleven).
2. Dodavati šećer sve vreme dok se muti , dok se ne umuti čvrst šam.
3. Staviti smesu u poslastičarsku vreću.
4. Istiskati na papir za pečenje.
5. Zagrejati rernu
na 200 stepeni, zatim kad se stavi u rernu , odmah staviti na 100 stepeni.
Suse se 2 sata na 100 stepeni.
PS:
Pred kraj mucenja, dodati sirce .
coolinarika.com