PREDJELO KOJE OSVAJA PRVIM POGLEDOM. SAVRSENOG OKUSA I IZGLEDA.


KRASI GA JEDNOSTAVNOST PRIPREME.


SLASNI ZALOGAJČIĆI.

Sastojci
Biskvit:
8 jaja
8 žlica brašna
2 praška za pecivo
2 jogurta
4 žlice ajvara



4 žlice špinata
soli po potrebi

Nadjev:
15 dag šunke
4(svaki od 100g) sirna namaza(ABC)-3obična,1 s
vlascem
4-5 naribanih kiselih krastavaca

Priprema
1. Potrebno je ispeći dva biskvita
Za svaki posebno umutimo cijela jaja(4 kom), brašno, prašak za pecivo i jogurt, samo
što u jedan dodamo ajvar, a u drugi kuhani špinat.
2. Gotove biskvite premažemo sirnim namazom, prekrijemo šunkom i usitnjenim
krastavcima, te savijemo u roladu.
3. Kako bi rolade 



zadržale oblik, zamotamo ih u alu foliju i pustimo da odstoje na hladnom
mjestu.
Posluživanje
Krastavce naribati na ribež, na dijelu, kojim ribamo i jabuke.
coolinarika.com