SASTOJCI:
4 jaja
200 grama brašna
180 grama rastopljenog margarina
150 grama šećera
2 vanili šećera
2 čajne žlićice praška za pecivo
4 jaja
200 grama brašna
180 grama rastopljenog margarina
150 grama šećera
2 vanili šećera
2 čajne žlićice praška za pecivo
2 žlice kakaa
3 jabuke
3 žlice soka od limuna
Krema:
2 pudinga od vanilije
700 ml mlijeka
6 žlica šećera
1/2 čajne žličice
PRIPREMA:
Jabuke izrežite na kockice pa pokapajte limunovim sokom i žlicom šećera. Pjenasto izmješajte cijela jaja sa šećerom pa dodajte rastopljeni margarin, brašno i prašak za pecivo. Podjelite na dva dijela pa u jedan dodajte kakao i 2-3 žlice mlijeka.
U protvan veličine 20×30 stavite prvo žuti dio. Jabuke rasporedite po žutom biskvitu. Puding koji se skuhali
i u njega dodali cimet, lagano rasporedite po jabukama.
Rasporedite crni dio i pecite na 170 stupnjeva oko 40 min.
coolinarika.com
3 žlice soka od limuna
Krema:
2 pudinga od vanilije
700 ml mlijeka
6 žlica šećera
1/2 čajne žličice
PRIPREMA:
Jabuke izrežite na kockice pa pokapajte limunovim sokom i žlicom šećera. Pjenasto izmješajte cijela jaja sa šećerom pa dodajte rastopljeni margarin, brašno i prašak za pecivo. Podjelite na dva dijela pa u jedan dodajte kakao i 2-3 žlice mlijeka.
U protvan veličine 20×30 stavite prvo žuti dio. Jabuke rasporedite po žutom biskvitu. Puding koji se skuhali
i u njega dodali cimet, lagano rasporedite po jabukama.
Rasporedite crni dio i pecite na 170 stupnjeva oko 40 min.
coolinarika.com