RUSKE KAPE SA ORASIMA



SASTOJCI
Kora
4 jaja
200 gr šećera
1 dl ulja
1 dl vruće vode
250 gr brašna
1 prašak za pecivo
1 1/2 kašika kakaoa

Krem
3 pune kašike brašna



350 ml mleka
100 gr šećera
1 vanilin šećer
200 g margarina
2 kašike šećera u prahu
200gr mlevenih oraha

Glazura
100gr čokolade za kuvanje
3 kašike ulja

PRIRPEMA
Ulupajte belanca, pa postepeno dodavajte šećer uz mućenje.
Dodajte žumanca, pa prvo vodu pa onda ulje u mlazu uz mućenje.
Na kraju dodajte pomešane brašno, kakao i prašak za pecivo.
Rernu zagrejte na 180 stepeni, pa stavite smesu u veći pleh da se ispeče oko 20 minuta.
Pečen biskvit odmah secite malom čašicom dok je još vruć jer se onda neće mrviti.
Pomešajte brašno i šećer sa malo mleka, pa ostatak stavite da provri.
Zakuvajte smesu u mleko uz mešanje, pa kad se zgusne sklonite sa vatre i ostavite da se skroz ohladi.
Ulupajte penasto margarin 



sa šećerom u prahu.
Margarinu dodavajte ohladjenu smesu uz mućenje.
Sveki onaj kolut koji ste isekli presecite na pola pa filujte ovim kremom.
Kada ih spojite uvaljajte u mlevene orahe okolo.
Rastopite čokoladu sa uljem pa na svaki kolačić stavite glazuru.