Sastojci 500 gr teletine 500 gr janjetine 1 kg krompira 4 velike mrkve 4 luka
1 glavica bijelog luka 2 mlada kupusa so biber u zrnu
Način pripreme Meso začinite i ostavite sa strane. Krompir ogulite i izrežite na velike komade. Isto učinite sa mrkvom i lukom. Kupus izrežite na četvrtine. Na dno lonca uspite ulje pa poredajte meso.
Na meso stavite dio kupusa, luk, krompir i mrkvu. Redajte sastojke dok sve ne potrošite. Na vrh stavite prerezanu glavicu bijelog luka i zalijte s malo vode. Vrh posude pokrijte papirom za pečenje i dobro svežite. Kuhajte 6 sati na najslabijoj vatri bez miješanja, otvaranja i diranja. domacica.com
Pileći paprikaš s noklicama.SastojciPotrebno je: 500 g belog pilećeg mesa 1 glavica crnog luka 1 šargarepa 2 čena belog luka 50 g korena celera 50 g korena pašk…Saznaj više
Lazanje.Ovaj recept sam dobila od moje mame, a ona je dobila od svoje prijateljice. S ovim receptom sa sjevera Italije oduševiti ćete sve goste. Mljeveno meso…Saznaj više
MUĆKALICA NA MAMIN NAČINZemljanu posudu premazati mašću, a onda u nju staviti luk, papriku i meso. Sve lepo promešati, posoliti, dodati začine po ukusu i kašičicu aleve papri…Saznaj više
ĆUFTICE OD PILETINE SA MOCARELOM!
Brzo, a tako ukusno!
Sastojci500 gr mlevenog pilećeg mesa2-3 kašikeprezli so i sveže mleveni biber1/2 veze vlašca malo sitno seckane ljute paprik…Saznaj više
Podvarak sa piletinomSastojciPotrebno je: 1 glavica kiselog kupusa 4 manje glavice crnog luka 2 čena belog luka lovorov list(adsbygoogle = window.adsbygoogle |…Saznaj više
PECENA PILETINA SA SENFOM
Socna i ukusna piletina bez puno rada i vremena
Sastojci 1 kg. piletine, (batake, karabatake ili prsa) neociscene od kosti i koze 1/3 casa senf ( d…Saznaj više