ŠNICLE U FINOM UMAKU OD VRHNJA. RUČAK ZA POLA SATA!


I izgledom i okusom a i jednostavnošću pripreme me je oduševio...

Sastojci
4-6 većih svinj.odrezaka
4 v.ž juhe ili vode
4 v.ž slatkoga vrhnja za kuhanje
2 kisela krastavca



2 v.ž senfa
malo soli,papra i vegete
2 v.ž ulja
sjeckani peršin

Priprema
1.
Svinjske odreske malo potući s batom,začiniti s soli,paprom i vegetom pa ih 
popržiti na 2 žlice ulja.Izvaditi ih i pokrivene držati na toplom.
2.
Masnoću od prženja mesa tada zalti s juhom ili vodom.
Dodati vrhnje pa promiješati.Kisele krastavce narezati na sitne kockice pa ih umiješati u vrhnje,promiješati.
3.
Tada dodati senf,sjeckani 



peršin pa prokuhati,začiniti po želji.
4.
U umak vrati izpečene šnicle,promiješati i odmah poslužiti.
coolinarika.com