ODLIČNO I KAO TOPLO I KAO HLADNO.
Za kruh bi bilo dobro da je 2-3 dana stari. Posluziti tople. Odlicni su i hladni. Kolicinu sastojaka prilagoditi po zelji.
Moji topli sendviči.
Sastojci
Nadjev :
– gauda sir ( ili neki drugi )
– šunka za pizzu
– čajna salama
– majoneza
– jogurt
– origano
– sol
-kiseli krastavac
– jaje
– vegeta
( vrhnje po želji )
Kruh
mlijeko
Postupak pripreme
1.) Kruh malo namočimo sa obje strane u mljeko.
2.) Sve sastojke za nadjev promješamo.
3.) Sa tim nadjevom namažemo kruh i
stavimo u pećnicu na 200* oko 10-15 min.
4.) Dobar tek
Moji topli sendviči.
Sastojci
Nadjev :
– gauda sir ( ili neki drugi )
– šunka za pizzu
– čajna salama
– majoneza
– jogurt
– origano
– sol
-kiseli krastavac
– jaje
– vegeta
( vrhnje po želji )
Kruh
mlijeko
Postupak pripreme
1.) Kruh malo namočimo sa obje strane u mljeko.
2.) Sve sastojke za nadjev promješamo.
3.) Sa tim nadjevom namažemo kruh i
stavimo u pećnicu na 200* oko 10-15 min.
4.) Dobar tek
brzoukusno.blogspot.com