Sastojci
· 6 osoba
· 2 vrećice pudinga s okusom vanilije
· 600 mlmlijeka
· 6 v.žšećera
· 25 dagmargarina
· 6 osoba
· 2 vrećice pudinga s okusom vanilije
· 600 mlmlijeka
· 6 v.žšećera
· 25 dagmargarina
· 15 dagšećera u prahu
· 24piškote
· 100 ml mlijeka za namakanje
· 3banane
· čokolada naribana ili
· čokoladne mrvice za posip
Priprema
Puding pomiješati sa šećerom i malo mlijeka.Ostalo mlijeko staviti da zavrije.Kad zakipi uliti razmućeni puding.Kuhati uz neprestano miješanje dok se ne zgusne.Ostaviti da se ohladi.Istući margarin sa šećerom u prahu ,pa dodavati žlicu po žlicu ohlađenoga pudinga.Miješati dok ne dobijemo glatku,ujednačenu smjesu.
Pripremimo duguljasti kalup.Piškote lagano umakati u mlijeko i slagati na poslužavnik;tri komada po širini ,a četiri po duljini.Premazati ih nadjevom pa slagati banane narezane na kolutove.Preko opet poslagati piškote;dva komada po širini,a četiri po duljini.Premazati nadjevom i bananama.Završiti s zadnjim redom piškota;jedan komad po
širini,a četiri po duljini.
Kolač izvana premazati s preostalim nadjevom.Posipati krupno naribanom čokoladom ili posipati čokoladnim mrvicama.
coolinarika.com
· 24piškote
· 100 ml mlijeka za namakanje
· 3banane
· čokolada naribana ili
· čokoladne mrvice za posip
Priprema
Puding pomiješati sa šećerom i malo mlijeka.Ostalo mlijeko staviti da zavrije.Kad zakipi uliti razmućeni puding.Kuhati uz neprestano miješanje dok se ne zgusne.Ostaviti da se ohladi.Istući margarin sa šećerom u prahu ,pa dodavati žlicu po žlicu ohlađenoga pudinga.Miješati dok ne dobijemo glatku,ujednačenu smjesu.
Pripremimo duguljasti kalup.Piškote lagano umakati u mlijeko i slagati na poslužavnik;tri komada po širini ,a četiri po duljini.Premazati ih nadjevom pa slagati banane narezane na kolutove.Preko opet poslagati piškote;dva komada po širini,a četiri po duljini.Premazati nadjevom i bananama.Završiti s zadnjim redom piškota;jedan komad po
širini,a četiri po duljini.
Kolač izvana premazati s preostalim nadjevom.Posipati krupno naribanom čokoladom ili posipati čokoladnim mrvicama.
coolinarika.com