JEDNOSTAVNO, BRZO, BEZ PEČENJA, DEKORATIVNO.
SASTOJCI
12 dkg margarina
12 dkg šećera u prahu
1 jaje
rum
1/2 kg čalnog keksa – kolutići s rupom
skuhana crna kava ili čokoladno mlijeko
kokosovo brašno
PRIPREMA
Kad budete pili kavu ostavite šalicu koja će poslužiti za umakanje keksa. Ako ju baš i ne podnosite može poslužiti i čokoladno mlijeko.
FIL
Dobro izmutite margarin, šećer, jaje te dodajte malo ruma.
Filu nanesite na jedan keks te
zalijepite za drugi keks.
Filovani keks umočite u kavu ili čokoladno mlijeko te uvaljajte u kokosovo brašno.
PRIPREMA
Kad budete pili kavu ostavite šalicu koja će poslužiti za umakanje keksa. Ako ju baš i ne podnosite može poslužiti i čokoladno mlijeko.
FIL
Dobro izmutite margarin, šećer, jaje te dodajte malo ruma.
Filu nanesite na jedan keks te
zalijepite za drugi keks.
Filovani keks umočite u kavu ili čokoladno mlijeko te uvaljajte u kokosovo brašno.
coolinarika.com