Uh, kako je mekana! Za svako nepce.
SASTOJCI
500 gr kora za pitu
400 gr mladog sira
100 gr feta sira
150 ml kisele vode
500 gr kora za pitu
400 gr mladog sira
100 gr feta sira
150 ml kisele vode
150 ml ulja
5 jaja
2 kašike milerama
1 kašičica praška za pecivo
PRIPREMA
Umutite jaja sa sirom, mileramom i praškom za pecivo. Dodati kiselu vodu i ulje i dobro promiješajte.
Dublju tepsiju pomastiti pa staviti dvije kore pite da vire sa strane.
Pospite uljem uljem pa uzimajte jednu po jednu koru, gužvajte je i umačite u fil.
Redajte jednu pored druge dok ne potrošite kore.
Ostatak fila prespite preko kora
pa preklopite onima koje vise sa strana tepsije.
Zadnju koru stavite na vrh i pomastite.
Pecite u rerni zagrijanoj na 220 stepeni oko 40 minuta.
domacica.com
blog.neum-bih.com
2 kašike milerama
1 kašičica praška za pecivo
PRIPREMA
Umutite jaja sa sirom, mileramom i praškom za pecivo. Dodati kiselu vodu i ulje i dobro promiješajte.
Dublju tepsiju pomastiti pa staviti dvije kore pite da vire sa strane.
Pospite uljem uljem pa uzimajte jednu po jednu koru, gužvajte je i umačite u fil.
Redajte jednu pored druge dok ne potrošite kore.
Ostatak fila prespite preko kora
pa preklopite onima koje vise sa strana tepsije.
Zadnju koru stavite na vrh i pomastite.
Pecite u rerni zagrijanoj na 220 stepeni oko 40 minuta.
domacica.com
blog.neum-bih.com