Priprema Umutiti penasto maslac sa secerom i dodati kokos. Rastvoriti kafu u zagrejanom konjaku, i dodati u smesu. Oblikovati bombice, rashladiti ih i umakati u glazuru od bele cokolade.
Kad se glazura stegne, svaku bombicu poprskati sa malo tamne cokolade.
Za glazuru od bele cokolade
rastopiti cokoladu sa uljem na tihoj vatri. Kako izgleda bombica u preseku pogledajte ovde.
PUNJENI KEKSI OD KAVE
Za istinske ljubitelje kave, još jedan keksić u ovo zimsko vrijeme .Uživajte dok ih pravite…. i kasnije , dok ih jedete.SASTOJCI375 g brašna1/2 (3,5…Saznaj više
RUM KASATO!
Rum kasato je definitivno jedan od najjednostavnijih kolača koji se sprema očas posla i ne iziskuje skupe sastojke.Odovjite pola sata vremena i napr…Saznaj više
VANILIJA EKLERI
Ovi ekleri nisu sasvim obični ekleri, rade se od dva tijesta. Izvana hrskavi a unutra taaaako kremasti. Malo su zahtjevni, al isplati se.
SASTOJCI
…Saznaj više