2 dl masti 1 prašak za pecivo i još: domaći tvrdi pekmez za filati šećer u prahu za posuti
Priprema: 1. Zamijesiti tijesto od svih sastojaka, ne treba odstajati. 2. Razvaljati i razrezati na 4 dijela uzdužno, svaki nafilovati i spajati krajeve da se ne preklapaju(samo da se dobro spoje). 3. Rezati male štrudlice i staviti peći izrezane. 4. ovaj put sa filom od pasiranja
rabarbare, krušaka i kupina Posluživanje: Štrudlice su prhke, a stavila sam domaći tvrdi mješani pekmez tako da ne iscuri kad se peče. coolinarika.com
VANIL KREM STRUDLA
Jako jednostavna,mirisljava i fina! Ukusom malo posijeca na krempitu...
SASTOJCI
• 500 gr koraza prvi fil• 3 veca jaja• 3 kasike secera• 1 sol…Saznaj više
Štrudla s trešnjama.
Volim ove fine jednostavne kolace!
Sastojci
1.kg trešanja
1.kg kora za savijače
Za filu:
2 vanilin šećera
1 prašak za pecivo
(adsbygoogle = w…Saznaj više
MINI ŠTRUDLICE SA DŽEMOM.
DOK SKUHATE KAFU I ONE SU GOTOVE!
Potrebno je:-3 čaše brašna-1 čaša pavlake
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
-1 čaša masti…Saznaj više