Za ovaj recept su nam potrebne svinjske snicle ( 6 do 7 komada) ,narendanog kackavalja ,vegete,soli,iseckane slanine ili sunkarice i za pohovanje jaja,brasno i prezle
Snicle dobro istanjiti ,posuti vegetom i soli ,ostaviti malo da odstoje kako bi se
dobro usolile. U medjuvremenu tanko iseci slaninu ili sunkaricu i narendati kackavalja,kackavalj ne morate rendati mozete staviti tanke kocke.Snicle razvuci ,u red poredjati kackavalj i slaninicu ,urolati kao sarmu ,coskove uvuci kako sadryaj ne bi ispadao pri przenju. Zatim, tako urolanu sniclu uvaljati najpre u tanjir sa brasnom, zatim u umuceno jaje, pa u prezle(hlebne mrvice) i Karadjordjeva snicla je spremna za przenje.Podelite recept sa prijateljima na fb mozda nekom zatreba.
U serpi ugrejati malo vise ulja, i kada je
vrelo, u njega spustiti pripremljene snicle .Prziti ih ravnomerno malo duze vremena, uz okretanje snicle s vremena na vreme, dok podjednako ne porumeni. brzoiukusno.blogspot.com
SAVRŠEN SOS ZA TJESTENINU I PILETINU!
Alfredo sos.
Sastojci100 gr putera500 ml vrhnja za kuhanje
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1 šolja svježe rendanog parmezanaso,…Saznaj više
PILECI PAPRIKAS SA NOKLICAMA.
Na ovaj nacin je kuhala paprikas moja pokojna baka,moja mama ga tako radi,a evo i ja nastavljam tradiciju.
AKO NISTE OVO PROBALI NEMATE POJMA STA…Saznaj više
KROMPIR PAPRIKAŠ
Jednostavni paprikas koji sam danas napravila od krompira, preukusno i lagano jelo…
Sastojci paprikas 1 kg krompira 2 paradajza 3 glavice c…Saznaj više