SASTOJCI
1 pakiranje rozen korica
krema 1
250 ml slatkoga vrhnja za šlag
250 ml mlijeka
1 vrećica instant pudinga Galetta s okusom čokolade
krema 2
1 l mlijeka
1 vrećica pudinga od čokolade
15 dag šećera
6 v.ž oštrog brašna
1/2 margarina za kreme
2 v.ž nutelle
PRIPREMA
Skuhajte kremu od pudinga;stavite 8 dcl mlijeka da zavrije.Zato vrijeme pomiješajte šećer,prašak za puding,brašno s preostalih 2 dcl mlijeka.Kad mlijeko zakuha,ukuhajte smjesu i miješajte dok se ne skuha ,tj.dok se ne zgusne.U još vruću kremu umiješajte margarin za kreme (ili maslac)pa miješajte dok se ne rastopi i pretvori u glatku kremu.Tad dodajte nutellu pa opet promiješajte.
U drugoj posudi izmiksajte po 2,5 dcl mlijeka i slatkoga vrhnja s 1 vrećicom instant pudinga od čokolade.Pripremite rozen korice.
Naizmjenično lijepite korice s obje kreme...Jedna rozen korica-puding krema-rozen korica-šlag krema...i tako dok ne potrošite obje kreme...Premazuje se s toplom puding kremom.
Završite kako želite.Možete i završiti
s rozen koricom pa staviti čokoladnu glazuru.Ja sam zadnju koru premazala s preostalom kremom i gore obilno naribala čokoladu za kuhanje.
coolinarika.com